dissabte, 14 de gener del 2012

TURISME XINÈS

El turisme xinès de luxe es dispara a Catalunya

Els turistes xinesos rics gasten cada vegada més en productes de luxe i en estades a Catalunya. Això significa que les compres dels turistes xinesos a Catalunya han augmentat gairebé un 60% en un any. El sector turístic, mira d'aprofitar que les potències emergents, com la Xina, no passen per dificultats econòmiques i busca fórmules per atraure'ls encara més.
De les potències emergents, els russos són els que més gasten. Després hi ha els brasilers, i en tercer lloc hi ha els turistes xinesos. Cada any uns 70.000 turistes d'aquest país visiten Catalunya, principalment la ciutat de Barcelona. Són uns turistes que al seu país tenen un alt poder adquisitiu i, quan viatgen, un dels seus objectius és anar de compresLes xifres de la despesa que fan amb targeta de crèdit són espectaculars. Només en els deu primers mesos de l'any es van gastar més de 15 milions d'euros en compres amb targeta. Aquesta xifra representa un augment del 58,2% respecte a l'any anterior.

És per això que el sector turístic ha començat a buscar maneres d'atraure aquests visitants i la manera d'atendre'ls millor. Començant per dirigir-se amb la seva llengua. Hi ha qui ha començat a fer etiquetatge en xinès o a editar els catàlegs en aquesta llengua.  La directora general de Turisme, Marian Taro, ha dit que s'està treballant per tenir vols directes amb la Xina, cosa que considera clau per consolidar un turisme amb tant de potencial com el xinès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada